MIT campus

More
14 years 9 months ago #718 by TheElf
Replied by TheElf on topic Re:MIT campus
- Más ötlet esetleg?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #719 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Re:MIT campus
-"Milyen más ötlet? Gondoltam bagolyra is, de pont itt? Nem érezné jól magát. Meg szerintem annyira más állatok sem, a patkányoktól meg én félek."

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #720 by TheElf
- Jó kérdés, de id?vel a biztonságunk miatt célszer? lenne valamilyen paraállat. Már akkor, ha nem szabad szellemeket, vagy hasonló lényeket akarunk megkérni arra, hogy vigyázzanak ránk. De van egy olyan érzésem, hogy az sem lenne éppen egy népszer? ötlet. Kiváltképp, hogy sok szellemt?l én magam is félek. Javarészt talán ennek is köszönhet?, hogy kicsit távol tartom magam a mágiától.

More
14 years 9 months ago #721 by Nyarlathotep
-"Mert mit akarsz ide betelepíteni?" kérdezi kicsit aggódó tekintettel és ahogy látod vérszomjasabbnál vérszomjasabb dolgok futhatnak át az agyán, mert kicsit elsápad és eléggé megborzong, amikor ennek tetejébe még a szellemeket is megemlíted. "Ezt szerintem... izé... mindenkivel közösen kéne átbeszélni... nem?"

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #722 by TheElf
- Azt tudom, hogy számos mágikus fenyegetés ellen sokan használnak ilyen védelmet, meg különböz? más véd? megoldásokat. De ez els?sorban a mágusok kompetenciája, ezért nem is akarok feltétlenül beleszólni. Azt tudom, hogy akad olyan ház ahol bargeszt és pokolkutya van. De máshol láttam már szabad szellemeket is. De nem igazán értek ezekhez, így jobb ha ti tervezitek meg ezt.

More
14 years 9 months ago #723 by Nyarlathotep
Ett?l még jobban megijed, még össze is rezzen.

-"Ugye ide nem akarsz ilyen szörny?ségeket behozni?" kérdezi nagyon aggódva. "Lexinek ezt nehogy mondd, jó?"

Csapat riadó!

Time to create page: 0.230 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.